Categorii

Multimedia
&
Download

Serviciile noastre

        De-a lungul anilor, ABM CONSTRUCT a devenit o companie cu o buna reputatie, avand  un comportament cat se poate de onest atat fata de clienti, cat si fata de furnizori. Seriozitatea, respectul fata de cuvantul dat, mentinerea indelungata a preturilor, promptitudinea in livrare sunt doar cateva din elementele ce au contribuit la perceptia pozitiva pe care o primim din piata.

         Ne-am straduit sa imbunatatim toate ramurile activitatii: avem produse bune calitativ la preturi potrivite pentru cumparatorul roman, avem contracte pe termen indelungat cu partenerii externi, iar stocurile de marfa sunt intotdeauna bine dimensionate in raport cu cererea.

        Un mare pas inainte a fost implementarea modulului ERP de managament economic al intreprinderii, partea vizibila pentru clienti a acestuia fiind modulul de vanzari on-line.  Clientii nostri pot plasa comenzi on-line, pot vizualiza un istoric al comenzilor. Interfata de lucru a acestui modul este facila si intuituiva, bucurandu-se de un real succes. In cel mai scurt timp, comenzile sunt procesate, sunt emise facturile iar marfa pleaca spre dumneavoastra cu camionul nostru sau cu ajutorul firmelor de curierat cu care avem contract.

        Putem sa afirmam ca asiguram livrare pe tot teritoriul Romaniei in maximum 48 ore de la preluarea comenzii.

        Prin intermediul acestui website va vom tine mereu la curent cu noutatile ce privesc gama de produse, cu promotiile in derulare, dar oferim si suport tehnic complet pentru toate produsele comercializate. Toate certificatele si documentele atasate in cadrul diverselor categorii de produse le gasati, centralizate, in rubrica "Multimedia & Download".

       Promitem sa mentinem politica bunei caliti la preturi potrivite pentru Romania, precum si faptul ca vom aduce sortimente noi de produse.

Serviciile noastre