Categorii

Multimedia
&
Download

Despre noi

        ABM CONSTRUCT este o companie ce a pornit la drum ca furnizor de materiale pentru producatorii de ferestre si usi. Am diversificat insa activitatea:

* importul si distributia de feronerie si accesorii pentru productia de ferestre si usi va ramane mereu una din principalele activitati, aceasta facandu-ne cunoscuti la nivel national, avand clienti fideli in toate partile tarii.

* injectia de mase plastice: avem masini de injectie de ultima generatie, cu care producem accesorii pentru sisteme de plase de insecte, cale fixe si altele.  Injectam , de asemenea, cu calitate buna si costuri mici, produse la comanda clientului, cu matrita pusa la dispozitie de acesta.

* sortarea de mase plastice si granularea acestora.   Utilajele dedicate acestor activitati valoreaza peste 1 milion de euro, capabilitatea de sortare fiind una cu largi aplicabilititati: oirce material ( metal, lemn, stcicla, plastic) poate fi sortat dupa forma sau dupa culoare, insa masele plastice pot fi alese dintre alte materiale ( de exemplu metale) si sortate dupa polimeri.

* infolierea de profile PVC. Avem utilaje noi, din Austria. Brandul este Fux cu o capacitate de infoliere de circa 7.000 m.l. pe zi.  Putem infolia atat profile pentru ferestre si usi ( tocuri, cercevele, etc), dar si glafuri, sau alte profile din mase plastice, cum ar fi plinta.   Limitarea este la 30 cm latimea profilului.

 

 


               
                                                  


 

Serviciile noastre